Regulament Forum ( 01.08.2018 )

#1
Odata cu inregistrarea pe forum sunteti de acord automat cu regulamentul forumului.
Conducerea Estrike se angajeaza in formularea si plasarea regulamentului intr-o zona cat mai vizibila si accesibila pentru utilizatorii forumului .
Regulamentul va fi respectat in egala masura fara exceptii iar neluarea la cunostinta a acestuia nu este o scuza plauzibila asadar nu veti fi scutit de sanctiunile prevazute in cazul incalcarii a acestuia.
Conducerea Estrike se angajeaza sa anunte viitoarele update-uri a regulamentului printr-un reply lasat cu data in care este actualizat si cu modificarile aduse.
a) Reguli de baza
1. Limbajul obscen este strict interzis si se pedepseste cu un warn la prima abatere urmat de un ban de 1 saptamana la a doua abatere.
2. Reclama la alte servere\site-uri\bloguri este strict interzisa si se pedepseste cu ban permanent.
3. Imaginile cu tenta rasista, sexuala sau care au intentia de a jigni pe cineva sunt interzise si se pedepseste cu 1 warn + stergerea pozeo respective la prima abatere urmat de ban 1 saptamana la eventuala a doua abatere.
4. Ridiculizarea altor membrii ai forumului fara permisiunea acestora este interzisa si se pedepseste cu advertisment scris la prima abatere urmat de 1 warn la a doua.
5. Postarile gen dublu post/triplu post etc.. sunt interzise exceptand cazul in care acestea au minim 24 de ore de la inceperea inactivitatii .
Forumurile : Banlist , Anunturi Administrative,Anunturi sunt excluse de la aceasta regula in limita bunului simt .
6. Inainte de a posta folositi functia search ca sa va asigurati ca n-au fost subiecte similare deja postate ( advertisment scris la prima abatere , +1 warn la a doua . )
7. Puneti titluri relevante cu continutul postului si care sa rezume pe cat posibil subiectul postului creat .
8. Off-topic-ul este interzis si se pedepseste cu warn la fiecare abatere .
9. La 3 warnuri acumulate de acelasi player , se va exercita functia de ban pe o durata de 2 saptamanii , 1 warn tine de asemenea 2 saptamani .
10. Muti-account-ul este strict interzis si se pedepsește cu ban permanent pe toate conturile user-ului
b) Reguli Moderatori Globali
1. Moderatorii Globali sunt obligati sa aplatizeze orice disputa intre 2 sau mai multi useri .
2. Moderatorii Globali sunt obligati de a verifica in mod regulat toate forumurile respectiv toate posturile noi facute pentru a verifica daca acestea se incadreaza in regulile prevazute in sectiunea a (Regulament de baza) , punctele 1,2,3,4,5,6,7 si 8 si sa aplice sanctiunile in vigoare numai daca este cazul.
3. Moderatorii Globali sunt obligati sa anunte superiorii in grad (Administratorii/Fondatorii) sau moderatorii forumului unde s-a sesizat o incalcare a regulamentului , ei neputand sa aplice sanctiunea in vigoare
( Un exemplu elocvent il constituie acumularea de 3 warn-uri a unui user , acesta va fi raportat printr-un mesaj privat fondatorilor sau administratorilor cu situatia in cauza )
4. Prioritatile principale a moderatorilor globali sunt pastrarea ordinii si a unei atmosfere placute , ambiante pe forum .
c) Reguli Aditionale
1. Nick-urile pe forum care contin obscenitati cu tenta sexuala , rasista sau cu tenta jignitoare este interzisa si se pedepseste cu un wan + schimbarea numelui .
2. Designerii sunt obligati sa raspunda oricarei cereri de avatar/semnatura atata timp cat se respecta modelul si regulamentul sectiunii.
3. Managerii de server sunt obligati sa aibe DNS-ul stabilit la cererea de DNS facuta atata timp cat serverul/ele sunt gazduite la noi.
4. Managerii sunt obligati sa anunte eventualele mentenante ale server-ului , in caz contrar server-ul va fi eliminat iar gradul retras numai dupa ce s-a acumulat 12 ore de cand sv-ul este off .
5.
Forumurile care dispun de regulamente aditionale sunt de asemenea obligatorii de respectat impreuna cu acesta.
6. Estrike Romania nu incurajeaza si nu este responsabila pentru activitatea orcarui user in afara forumului , asta include :
- Reclame pe alte site-uri/servere etc..
- Diferite tepe , escrocherii
- Alte probleme care nu sunt permise in locul in care acestia isi desfasoara activitatea .
7. Orice tentativa de atac cibernetic asupra forumului si/sau serverelor oficiale ale comunitatii sunt strict interzise , abaterea de la aceasta regula este sanctionata cu ban permanent atat pe forum cat si pe servererele oficiale.
8. Estrike Romania ofera suport tehnic serverelor afiliate in mod gratuit (exceptand cazurile in care creatiile personale de catre staff sunt puse catre vanzare ) .
Image
Locked

Return to “Anunturi Administrative”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest