[Windows 10] Download (Download Only)

#1
Salut, m-am gandit sa fac acest topic in favoarea unor persoane care vor sa isi reinstaleze windows-ul. Am intrat pe site la Microsoft si am extras linkul de download. Acest tutorial este doar descarcarea pe un USB, nu si instalarea. O sa aveti nevoie de un stick USB de 6 sau mai multi GB.
Apasati https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=691209

Se va descarca si cand il porniti va dura cateva minute sa isi faca setariile. La un moment dat o sa va apara sa acceptati termenii si conditiile. Apasati accept.

Dupa ce ati apasat accept, va trebuii sa asteptati iara putin sa isi calibreze setariile.

Acum va puteti conecta USB-ul

Vor aparea 2 optiuni. "Upgrade this PC now" si "Create instalation media (USB flash drive, DVD or ISO file) for another PC" ---> Apasam optiunea de jos cu Installation Media ca sa putem instala Windows pe acel USB.


Dupa ce apasati next va aparea o fereastra unde va arata Limba, Editia si Bit. Puteti lasa casuta de jos asa cum este fara sa deranjati nimic sau ati putea face aceste setari:


Acum o sa apara 2 optiuni. Trebuie sa apasam pe prima "USB flash drive". Sub scrie ca trebuie sa aiba cel putin 8GB, desemenea poate sa mearga si cu 6GB.


Bun. Ca ultima parte, acum va aparea sa selectati USB-ul vostru. Apasati dublu click pe el si dati next. Acum ar trebuii sa se inceapa instalarea! Acest proces poate dura de la 20 minute pana la 2 ore sau mai mult, depinde de viteza voastra de internet.

In caz de erori voi face alt topic separat.

Disclaimer: Tot ce este aici faceti pe propriul risc. Toate informatiile care vi le-am dat sunt corecte si originale. Nu iau responsabilitate pentru defectiuni.
"Nothing is true, everything is permitted."

Return to “Download - Divere”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest